Microsoft priprema poboljšanje Windows 10

Microsoft priprema poboljšanje Windows 10
SB@NET 13.04.2020 TEHNOLOGIJA  ( 12430 )
SLAVONSKI BROD - Prema najnovijim informacijama na internetu Microsoft radi na poboljšanjima Windowsa 10. Na internetu su za sada obavijesti kako tvrtka traži nove članove za svoj tim za razvoj povezivosti aplikacija. Navodno MS se priprema  poboljšanja za Windows 10 i za nadolazeći Windows 10X operacijski sustav.

Sve ovo mogli bi značiti i da Microsoft traži načine kako bi napravio svojevrstan totalnu promjenu načina kako Windows 10 pohranjuje podatke i informacije u direktorije radi bržeg rad i pouzdannosti  te sigurniji za korištenje. Još jedna novost je  u budućnosti i obavijesti, način kako Windows 10 odrađuje obavijesti je u redu, no mogao bi biti puno bolji. Microsoft je u svojoj objavi naznačio kako je poboljšavanje sustava obavijesti na čemu  će tvrtka raditi u budućnosti, za  brži i ispoliraniji Windows 10.

Tražilica i sustav obavijesti unutar Windowsa 10 dvije su mogućnosti koje se možda najviše koriste. To znači da bi te dvije mogućnosti, ukoliko se na njima poradi i ukoliko Microsoft zaista ispuni svoja obećanja, mogle donijeti značajna poboljšanja u vezi samog korištenja Windowsa 10 i korisnikovog iskustva.